Voetballen voor kinderen met ASS.
Voetballen voor kinderen met ASS. Voetballen voor kinderen met ASS.

Toernooi Rotterdam, 2011

Terug

Hallo allemaal,

Zaterdag 1 juni ging het Autiteam naar het internationaal Autistentoernooi. We moesten om kwart over zeven verzamelen en gingen om half acht weg richting Rotterdam.

Half 11 kwamen we daar aan, toen gingen we ons omkleden en daarna teambespreking.

Om half 12 was de eerste wedstrijd van het 1ste team en het 2de team, wij verloren met 3-1 en team 2 verloor ook. Daarna hadden we weer een wedstrijd, wij wonnen met 1-3.

Daarna had team 2 nog een wedstrijd ze wonnen met 1-2, daarna hadden we pauze tot half 2, we kregen brood en drinken van Kralingen.

Daarna had team 1 een wedstrijd, wij wonnen met 2-5 de grootste uitslag van ons op het toernooi. Daarna had team 2 een wedstrijd, daar deed ik mee omdat ze te weinig hadden, wij verloren met 3-1. Team 1 moest daarna voor de 3de/4de plaats, we verloren met 1-0 van PGS vogel. Team 2 moest de laatste poule wedstrijd spelen en wonnen met 2-3.

Toen gingen we ons omkleden, en daarna was de prijsuitreiking. Team 1 is 4de geworden, 1 plek slechter dan vorig jaar maar we waren er blij mee. Team 2 is 2de geworden, dat is heel knap omdat ze nog nooit wedstrijdjes hebben gespeeld.

Toen gingen we weer terug met de bekers naar huis en gingen we patat eten bij Bertus (bedankt).

Het was een leuke en geslaagde dag. Het was allemaal erg goed geregeld.

 

Van Isa( autiteam Glimmen)

06-04-2021